Trygt å kjøpe kredittkort på nettet?

Høy sikkerhet er av største interesse for vår www.travelis.no. Derfor bruker vi en såkalt SSL-kryptering av alle data når du betaler, inkludert kredittkortnumre, slik at ingen uvedkommende kan lese din personlige informasjon. Betaling med kreditt- eller debetkort på www.travelis.no er like trygt som ved bruk av kortet i en butikk. Vi og banken tar risikoen; aldri deg som forbruker.

Vi bruker blant annet DIBS:

"DIBS är navet i en affärskritisk process och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, hanterar eller överför kortdata och kundernas andra finansiella information. Säkerhet, trygghet och enkelhet är därför avgörande nyckelord för en verksamhet som hanterar betalningar. DIBS har kontinuerligt varit PCI (Payment Card Industry) certifierad av VISA/MasterCard sedan 2005 och erhöll senast sitt PCI DSS-certifikat i maj 2011. "

I sin betalingsløsning investerer DIBS blant annet i 3D-Secure. 3D-Secure teknologi er utviklet av VISA og Mastercard, og har som mål å identifisere kortinnehaveren når du kjøper online. Identifikasjonsprosessen er lik den som brukes for ATM-uttak og er basert på en personlig kode på kjøpstidspunktet.

DIBSs proprietære Defender-system er et kraftig verktøy for å redusere risikoen for svindel. Gjennom et nettverk av interaksjonelle variabler blir betalinger skannet før kjøpet er godkjent. Analysen er basert på et regelverk som er tilpasset nøyaktig kundens behov. For mer informasjon, vennligst følg linken til DIBS nettside.