Peruutus peruutuksen suojelusta tai ilman sitä tapahtuu samalla nähtynä.

Varauksen peruuttaminen tai yksittäisten lippujen peruuttaminen varauksessa noudata alla olevia ohjeita:

Anna www.travelis.fi ja valitse sitten "Oma varaus" -välilehti

Anna varausnumero ja sähköpostiosoitteesi.

(Varausnumero koostuu 6 numerosta ja löydät varausnumerosi kaikkiin sähköpostiviesteihin, jotka koskevat varaustasi. Vahvistus, kuitti ja e-lippu).

Sähköpostiosoitteesi on osoite, jonka olet antanut varauksen aikana.

Napsauta varauksen "Peruuta" -painiketta ja noudata ohjeita.

Täytä "Peruuta" lomake ja lue kaikki ehdot.

Huomaa, että jos olet enemmän kuin yksi matkustaja varauksessa, on tärkeää, että kirjoitat selvästi kuka tai joka peruutetaan vaihtoehtoisesti, jos kaikki varausmatkustajat ovat.

Huomaa, että tämä prosessi on automaattinen. Peruutus on sitova eikä sitä voida peruuttaa.

Jos sinulla on peruutussuoja

Muista, että:

Peruutus on tehtävä vähintään kaksitoista tuntia ennen lähtöä peruutussuojelua varten.

Peruutus Suoja päättyy aloitusmatkan jälkeen.

Jos puhelinten ulkopuolella olevat peruutukset, voit ottaa yhteyttä lentoyhtiön, hotellin ja auton toimittajaan.

Voit myös peruuttaa peruutuslomakkeen kautta.

Suosittelemme aina, että ostat peruutussuojaa Yhdysvaltojen kautta.